Werkwijze gastouderopvang

Voortraject
Zoekt u een gastouder dan kunt zich via een inschrijfformulier bij ons inschrijven. Na ontvangst stellen wij een eerst geheel vrijblijvende offerte op, zodat u weet wat gastouderopvang via Villa Kroost u gaat kosten.

De volgende stap is het plannen van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met u en uw gezin en worden uw wensen besproken. Dit gesprek vind bij u thuis plaats, zodat u geen oppas hoeft te regelen.

Aan het werk
Na ons kennismakingsgesprek gaan we voor u op zoek naar een passende gastouder. Zodra deze is gevonden stellen we u aan elkaar voor. Als zowel u als de gastouder na de kennismaking een goed gevoel hebben dan kan alles in gang worden gezet om de opvang te kunnen starten. Na de start houden we intensief contact om de opvang te begeleiden.

Gastouderopvang via Villa Kroost komt voor kinderopvangtoeslag in aanmerking. De voorwaarden hiervoor kunt u terugvinden op toeslagen.nl. Desgewenst kunnen wij u helpen bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag.