Skip to main content

Gastouders & Vraagouders

Wij zijn actief in het oostelijke gedeelte van Gelderland

Villa Kroost is als gastouderbureau actief in het oostelijke gedeelte van Gelderland. We hebben gastouders in verschillende plaatsen zoals, Doetinchem, Varsseveld, Aalten, Winterswijk, Ulft, Gaanderen etc.

Gastouder zoeken

Ben je op zoek naar een gastouder voor jouw kindje(s) in de Achterhoek of de Liemers? Kijk dan eens op onze opvangmarkt of er een leuke gastouder voor je bij staat. Je kunt heel makkelijk filteren op o.a. woonplaats.

Zie je op de opvangmarkt geen gastouder staan waar je mee in contact wilt komen, dan mag je contact met ons opnemen. Niet al onze gastouders staan op onze opvangmarkt en dan kunnen wij in ons bestand voor je kijken en brengen we je met een gastouder in contact.

Gastouder zoeken

Gezinnen zoeken

Ben je op zoek naar een gezin in de Achterhoek of de Liemers? Kijk dan eens op onze opvangmarkt of er een leuk gezin voor je bij staat. Je kunt heel makkelijk filteren op o.a. woonplaats.

Ben je nog niet bij ons ingeschreven en wel beschikbaar als gastouder? Neem dan contact met ons op en schrijf je bij ons in. Ook kun je zelf een oproep plaatsen op onze opvangmarkt, waardoor je makkelijk te vinden bent als gastouder.

Gezinnen zoeken

Oproep plaatsen als gastouder

Ben je beschikbaar als gastouder en wil je graag op onze opvangmarkt vermeld worden? Dat kan! Neem contact met ons op of vul je gegevens in en wij plaatsen de oproep voor je en voor je het weet kun je snel via ons aan de slag.

Oproep plaatsen als gastouder

Oproep plaatsen als gezin

Ben je op zoek naar een gastouder voor jouw kindje(s) in de Achterhoek of de Liemers en heb je geen passende gastouder gevonden op onze opvangmarkt? Neem dan contact met ons op of vul heel makkelijk en snel je gegevens in en we plaatsen de oproep voor je, zodat jullie snel in beeld zijn bij beschikbare gastouders.

Plaats oproep als ouder