Waarom gastouderopvang

Kiezen voor gastouderopvang is kiezen voor de meest persoonlijke en flexibele vorm van kinderopvang!

Veel persoonlijke aandacht voor uw kinderen

Uw kinderen worden in een knusse en huiselijke omgeving opgevangen in kleine groepjes. U kunt zelf aangeven of uw kinderen in uw eigen woning opgevangen moeten worden of in de woning van de gastouder.

Gastouderopvang is flexibel

U spreekt met uw gastouder de opvangdagen en -tijden af. Ideaal als u op onregelmatige tijden moet werken. Vast staan in de file of een uitlopende vergadering? Vaak is dit geen enkel probleem bij een gastouder; een extra aardappel is snel geschild. Een keer een andere dag opvang nodig? Als de gastouder plek heeft behoort dit ook tot mogelijkheden.

Het normale leven voor uw kind(eren) gaat door

Het dagritme dat u thuis heeft met uw kind, kan tijdens de opvang gewoon doorgaan. Als u kiest voor opvang in uw eigen woning kunnen buitenschoolse activiteiten van de kinderen gewoon doorgaan. De gastouder kan uw kind(eren) naar diverse clubjes brengen en ook vriendjes kunnen gewoon komen spelen.

Kiezen van eigen gastouder

U kiest als ouder uw eigen gastouder voor uw kinderen. Hierdoor krijgt u de gastouder waar u vertrouwen in heeft en die het beste bij u en uw kind(eren) past.

Professionele gastouder

Alle gastouders hebben de benodigde opleidingen, een EHBO- certificaat voor kinderen en een verklaring omtrent het gedrag. Ook volgen zij geregeld bijscholing en verzorgen wij bijeenkomsten waar ze onderling hun praktijkervaringen kunnen uitwisselen en kunnen leren van elkaar.

De gastouder bepaalt haar eigen tarief

Bij gastouderopvang via Villa Kroost bespreek je met de door jezelf gekozen gastouder wat haar werkwijze is. Zij bepaalt haar uurtarief en welke regels er bij haar gelden. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar di is niet overal zo. Bij de meeste gastouderbureaus bepaalt het bureau dit. Omdat wij vinden dat de gastouder de opvang moet verzorgen, vinden wij ook dat haar regels moeten gelden.

Lage bemiddelingskosten gastouderbureau

GOB Villa Kroost rekent ook nog eens met lage bemiddelingskosten, al vanaf € 29,95 per maand voor een heel gezin kunt terecht bij Villa Kroost. Geen verrassingen achteraf, omdat wij dus niet werken met bemiddelingskosten per uur.