Tarieven

REGISTREER UW GASTOUDEROPVANG AL
VOOR € 29,00 PER MAAND!!

Het tarief gastouderopvang bestaat uit twee gedeeltes. De gastouder vraagt een tarief per uur voor de opvang van de kinderen en Gastouderbureau Villa Kroost vraagt een vergoeding per maand voor het gehele gezin vanaf € 29,00 per gastouder. Kortom Villa Kroost hanteert overzichtelijke en heldere tarieven per maand en u wordt niet verrast door een tarief per uur aan bureaukosten.

Inschrijving voor zowel gast- als vraagouder is geheel kosteloos!

Bemiddelingskosten/tarief gastouderopvang Villa Kroost

De bemiddelingskosten zijn een vast bedrag per maand ongeacht het aantal kinderen en het aantal uur opvang.

Soort pakket Bemiddelingskosten per kalendermaand
Economy pakket € 29,00
All In pakket € 60,00

Bij het All-in pakket verzorgen we alles voor de ouders en gastouders. Hierbij kun je denken aan het zoeken van een gastouder, de contractuele afhandeling en de verplichte opleidingen voor gastouders. Bij het Economy Pakket springen we in op de groeiende groep gastouders die zelfstandig ondernemer zijn in het regelen van hun zaken.
Wilt u weten welk pakket het beste bij u past? Neem dan contact met ons op om samen met u te bekijken waar u het beste voor kunt kiezen.

Villa Kroost berekent géén administratie- of andere bijkomende kosten.

Uurtarief gastouder

De gastouder verdient een bedrag per uur welke ze zelf mag vaststellen. Hierbij hebben wij een adviserende rol. Het uurtarief voor opvang in de woning van de gastouder ligt gemiddeld rond de € 5,50 per kind per uur. Indien u opvang wenst in uw eigen woning ligt het uurtarief rond de € 12,50.

Kinderopvangtoeslag

Gastouderopvang via Villa Kroost komt voor kinderopvangtoeslag in aanmerking. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u, zodat u kunt zien wat u per maand kwijt bent aan gastouderopvang via Villa Kroost. In 2020 is het maximum uurtarief waarover u de toeslag krijgt vastgesteld op € 6,27 per kind.

tarieven