Skip to main content

Alles over overstappen naar Gastouderbureau Villa Kroost

Je bent op zoek naar meer informatie over gastouderopvang via Villa Kroost en hoe je makkelijk kunt overstappen. 

Op deze pagina lees je alles over het worden van gastouder bij Villa Kroost, waaarom je gastouder bij Villa Kroost wílt zijn en waarom vraagouders voor ons kiezen.

Gastouder worden bij Villa Kroost

Je bent gastouder en denkt er aan om over te stappen naar Villa Kroost. Als je kiest voor Villa Kroost kies je voor een gastouderbureau waarvan je weet dat we de kwaliteit van de opvang en onze dienstverlening van groot belang vinden. Al ruim 15 jaar hebben we 2 vaste gezichten voor onze gastouders, lage bemiddelingskosten, korte lijntjes en binding met de regio doordat we zelf ook in de Achterhoek wonen. Kortom; bij Villa Kroost wil je als gastouder zijn aangesloten.

 

Je wordt heel simpel gastouder bij Villa Kroost: schrijf je in via onderstaande knop en we nemen contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen.

Inschrijven als gastouder

“Erg fijn gastouderbureau om voor te werken de twee dames die het bureau draaien zijn top. Je hebt korte lijntjes je bent geen nummer, wij als gastouders niet maar de vraagouders ook niet. Dus ja de vijf sterren zijn van mij uit dik verdiend.” Annemieke Wissink via Google

Vaste lage bemiddelingskosten voor ouders

Jouw ouders betalen een vast laag bedrag aan bemiddelingskosten van slechts € 34,95 per maand, ongeacht het aantal uur of kinderen. Gastouders registreren zich gratis bij ons. Verder maak je als gastouder gratis gebruik van ons urenregsitratiesysteem en zijn er geen adminsitratiekosten oid.

 

Jij bepaalt jouw uurtarief
Als gastouder bepaal je bij ons wat jouw uurtarief is voor de opvang. Jij doet het werk, dus voor ons wel zo logisch. Natuurlijk kunnen we hierin wel adviseren en bijstaan bij het vaststellen van jouw prijs.

 

Kinderopvangtoeslag
De opvang via Villa Kroost komt natuurlijk voor  Kinderopvangtoeslag in aanmerking.

 

Inschrijven
Schrijf je nu snel en makkelijk in als gastouder bij Villa Kroost en we komen graag kennis met je maken. Willen jouw ouders genieten van de lage vaste bemiddelingskosten bij ons? Laat ze zich dan ook alvast inschrijven en we gaan het snel regelen.

Inschrijven als gastouderInschrijven als vraagouder

“Heel prettig gastouderbureau. De lijntjes zijn kort waardoor je snel en adequaat geholpen wordt. Marjelle en Chantal zorgen er ook voor dat wij als gastouders altijd up-to-date blijven qua nieuwe regels of cursussen. Je voelt je gehoord en gezien!” Celeste te Winkel via Google

Hoge kwaliteit van de opvang en onze dienstverlening

We vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk; voor onze gastouders én onszelf. Daarom bieden we regelmatig gratis workshops en cursussen aan en volgen we zelf ook regelmatig opleidingen of workshops.

 

Ontmoeten collega gastouders
Als gastouder ben je veelal alleen aan het werk en heb je geen direct contact met je collega’s. Hiervoor hebben we de perfecte oplossing bedacht: Hét Villa Kroost Gastoudercafé! Een aantal keer per jaar organiseren we het Gastoudercafé en kun je bijkletsen met je collega gastouders en ideeën uitwisselen en vooral lachen om de leuke dingen die je met de kids mee maakt in je dagelijkse werk.

 

Onze opvangmarkt
We bieden onze gastouders de mogelijkheid een profiel aan te maken op onze opvangmarkt. Via deze opvangmarkt kunnen toekomstige vraagouders jou vinden en je een bericht sturen. Op deze manier kom je snel en makkelijk aan nieuwe gezinnen.

Gastouderschap via Villa KroostGa naar de opvangmarkt

“Zowel als ouder en nu acht jaar als gastouder heb ik hele goede ervaringen met Villa Kroost. Ze zijn betrokken, goed bereikbaar, denken met je mee, organiseren informatieve avonden, voeren de risico inventarisaties grondig uit, een goed digitaal systeem, persoonlijk, geïnteresseerd en kundig. Ik ben heel tevreden en werk dan ook graag samen met dit lokale bureau.” Nadine Visscher via Google

Over gastouderbureau Villa Kroost

Vaste gezichten
Al ruim 16 jaar zijn Marjelle Alkema en Chantal Heuvels de vaste gezichten en eigenaren van Villa Kroost. Net zoals het voor kinderen belangrijk is om een vast gezicht in de opvang te zien, vinden wij het belangrijk dat onze gast- en vraagouders ook dit vaste gezicht hebben in ons als bemiddelingsmedewerker. We horen van onze gastouders dat ze het heel fijn vinden dat hierdoor het contact nog persoonlijker is.

 

Dichtbij en korte lijntjes
We wonen en werken beiden in Silvolde, gelegen in de Achterhoek. Hierdoor hebben we een goede binding met onze gast- en vraagouders. Al onze klanten hebben onze mobiele nummers en een berichtje met een vraag is snel beantwoord. We krijgen van iedereen terug hoe fijn ze dat vinden werken.

Maak verder kennis

“Heel prettig gastouderbureau. De lijntjes zijn kort waardoor je snel en adequaat geholpen wordt. Marjelle en Chantal zorgen er ook voor dat wij als gastouders altijd up-to-date blijven qua nieuwe regels of cursussen. Je voelt je gehoord en gezien!” Celeste te Winkel via Google

Stap snel en makkelijk over naar Villa Kroost

Om over te stappen naar Villa Kroost hoef je je alleen maar in te schrijven en we nemen contact met je op om kennis te maken. Je wilt natuurlijk eerst weten met wie je in zee gaat en wij zijn heel benieuwd naar de invulling van jouw opvang.

 

Zowel jij als de vraagouders registreren zich gratis bij ons. Jouw registratie in het LRK blijft gelijk en wij worden toegevoegd als bemiddelaar hierin. Dat betekent dat ook jouw LRK nummer gewoon hetzelfde blijft en ouders daar niets in hoeven te veranderen.

Inschrijven als gastouderInschrijven als vraagouder

Een behulpzaam en duidelijk gastouderbureau, als er iets is, zijn ze makkelijk te bereiken voor hulp of advies . Wij zijn heel erg tevreden met zowel het gastouderbureau als de gastouder. Dana Arendsen via Google

Vraag & antwoord

Waarom gastouderopvang bij gastouderbureau Villa Kroost?

Gastouderopvang Villa Kroost staat voor:

  • Vast contactpersoon;
  • Duidelijkheid in tarieven;
  • Gezonde kinderopvang;
  • Persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer over gastouderopvang bij Villa Kroost.

Wat verdien ik als gastouder bij Villa Kroost?

Het uurtarief wat je wilt ontvangen per kind kun je geheel zelf vaststellen. Wij kunnen je hierin wel adviseren om ervoor te zorgen dat je je diensten niet te goedkoop of juist te duur aanbiedt.

Je kunt zelf de regels bepalen omtrent afmelding en eventuele doorbetaling door de ouders.

Ouders komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag voor hun kosten van de kinderopvang. Als je geregistreerd bent bij Villa Kroost komen jouw diensten dus ook voor kinderopvangtoeslag in aanmerking. Het uurtarief waarover de toeslag wordt berekend, is voor 2024 € 7,53 per kind per uur.

Moet ik me opnieuw registreren in het LRK?

Jouw registratie in het LRK blijft gewoon intact en je LRK-nummer verandert niet bij het overstappen. Wij worden als gastouderbureau toegevoegd en zullen voordat de opvang via ons start wel zelf een risico inventarisatie doen.

Ik ben al aangesloten bij een ander bureau, kan ik met dan ook nog bij Villa Kroost aansluiten?

Je kunt je als gastouders aansluiten bij meerdere bureaus. In de toekomst kan het zijn dat dit beperkt gaat worden naar 2 of 3. Je hebt nu dus nog de kans om te kijken met welke bureaus je het fijnste samenwerkt.

Daarom kies je voor Gastouderbureau Villa Kroost!

Vaste gezichten

Net zoals het voor kinderen belangrijk is om een vast gezicht in de opvang te zien, vinden wij het belangrijk dat onze gast- en vraagouders ook dit vaste gezicht hebben. Al meer dan 15 jaar horen we van onze gastouders hoe fijn ze dit vinden.

Betaalbare kinderopvang

Je betaalt als vraagouder een vast laag bedrag aan bemiddelingskosten van slechts € 34,95 per maand, ongeacht het aantal uur of kinderen. Gastouders kunnen zich gratis registreren.

Kwaliteit

We vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk; voor onze gastouders én onszelf. Daarom bieden we regelmatig workshops en cursussen aan en volgen we zelf ook veelvuldig opleidingen.

Dichtbij

We hebben bewust ervoor gekozen om te werken met gastouders in de regio Achterhoek en De Liemers; waar we beiden wonen. Hierdoor zijn we dichtbij én betrokken.

Kleinschalig en een persoonlijk karakter

Het kleinschalige en persoonlijke karakter van gastouderopvang past perfect bij de manier waarop wij werken.

Wanneer dit u als ouder aanspreekt, zijn wij voor u een goede partner in de opvang van uw kind.

Spreekt je dit aan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen