Skip to main content

Hallo ik ben Agnes. Mijn opvang motto voor de kinderen is “Laat een kind lekker kind zijn” en al spelend de wereld leren kennen. Ik ben getrouwd met Erwin en samen hebben we 3 volwassen kinderen die niet meer thuis wonen, maar regelmatig wel even aanwaaien.

In  2017 en 2020 hebben wij 2 kleinkinderen gekregen en mogen wij ons dus opa en oma noemen. De kleinkinderen draaien gezellig mee in de opvang.

Ik ben al jaren met veel plezier gastouder. Sinds ik zelf kinderen heb (dus al ruim 30 jaar) was ik “de (inval) oppas” voor bekenden omdat ik een thuisblijfmoeder was, later ben ik geregistreerd gastouder geworden.

Eind 2014 heb ik me als zzp gastouder geregistreerd en werk nu onder de naam gastouderopvang “het Puzzelstukje”.

Wie weet ben ik het laatste puzzelstukje in uw gastouder zoektocht? Dus wie weet tot ziens!

Dagen

Dinsdag en donderdag.

Plaats

Silvolde

Leeftijd

0-3 jaar

Huisdieren?

Grasparkieten