Skip to main content

Mijn naam is Miralda Weijkamp en ik woon samen met mijn dochter Kim in het mooie Gendringen.

Als gastouder bied ik professionele en kleinschalige opvang in een huiselijke omgeving. Ik vind Rust, Reinheid en Regelmaat heel belangrijk in de opvoeding van een kind. Dit ziet u terug in mijn locatie. Het huis en de tuin zijn daar zeker op aangepast. Verder vind ik het erg belangrijk dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen bij mij. Dit doe ik door lief, eerlijk maar zeker ook consequent te zijn. Ik ben zeer creatief en VVE gecertificeerd via Kiki Kansen in Kinderen.

Elk kind is uniek en waardevol en verdient een heel bijzondere maar eigen aanpak.

Zijn jullie geïnteresseerd in een plekje in mijn opvang neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Kijk ook eens op mijn website voor nog meer informatie www.gastouder-onderderegenboog.nl

Of mijn facebook pagina gastouderonderderegenboogmiralda

Dagen

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Plaats

Gendringen

Leeftijd

0-4 jaar

Huisdieren?

Klein hondje genaamd Fenna