Skip to main content

Beste ouders,

Mijn naam is Marieke Teunissen en heb samen met mijn partner 3 dochters.

Ik heb met veel passie en plezier 23 jaar gewerkt in de kinderopvang, maar nu is het tijd om het roer volledig om te gooien. Ik wil graag met meer aandacht en mijn eigen pedagogische visie gaan zorgen voor jullie kind.

De gastouderopvang gaat plaatsvinden vanuit het landelijk gelegen woonhuis van mijn zus en zwager in Etten (Warm). Ik ga zorg dragen voor mijn lieve neefje Hidde. Daarnaast zou ik het heel leuk vinden om vanuit hier nog meer kindjes te mogen opvangen. De leeftijd van de op te vangen kindjes is 0 tot 4 jaar.
We starten de opvang in de woning van mijn zus, maar over enkele maanden ga ik de opvang bieden vanuit een nieuw ingerichte royale kapschuur naast het woonhuis.

Ik ben creatief, hou van sensomotorisch spel en materialen en breng graag veel tijd buiten door met de kinderen. Er zal een groot stuk van de tuin afgezet én kindvriendelijk ingericht worden. Een prachtplek om te ontdekken en te groeien samen met de beestjes. Mijn zus Ingrid zal mijn vaste vrijwilliger worden en zij zal ook samen met ons leuke uitstapjes maken, bijvoorbeeld naar de boerderij en met de kids de moestuin en tuinkas gaan ontdekken.

Ons streven is een betrouwbare, rustige en natuurlijke opvang aan te bieden waar ouders hun kinderen met een gerust hart en een glimlach achter kunnen laten. Op naar een dag vol avontuur.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, kom dan graag een kijkje nemen in dit mooie stukje buiten!

Beschikbaar per: 01-03-2024

Dagen

Woensdag, donderdag en vrijdag

Plaats

Etten

Leeftijd

0-4 jaar

Huisdieren?

Ja, Fien de hond en daarnaast konijnen en kippen. In de zomer zijn er ook lammetjes.