Skip to main content
Op een paradijselijk plekje, aan de Slingebeek tussen Varsseveld en Aalten, ligt onze kleinschalige opvang. Op het omheinde erf van 3 hectare, met een eigen natuurterrein, een stukje bos, en een grote (speel)tuin, kunnen kinderen heerlijk ravotten, ontdekken en groeien. Hoewel ons huis vanuit de N318 vlot bereikbaar is, ligt het aan het eind van een stille zandweg, wat een boel rust en vrijheid geeft.

Lekker naar buiten, wandelen, plassen stampen, racen over het crossbaantje in ons bos, dieren voeren, vanuit de zandbak de reeën bewonderen, picknicken, kikkervisjes zoeken, met de bakfiets erop uit om trekkers en lammetjes spotten… het is hier dagelijkse kost! Bij slecht weer gaan we gezellig knutselen, boekjes lezen of spelletjes doen aan de grote keukentafel. En zijn er eens een dag alleen ‘groten’ dan is een avontuurlijk uitje natuurlijk leuk!
Ook voor baby’s is er alle ruimte, rust en regelmaat. Knus kroelen op schoot, relaxen in de babyschommel of heerlijk mee in de frisse lucht in en onderweg nog eens een lekker dutje doen; zoveel mogelijk in het eigen ritme zoals het bij papa en mama thuis ook gaat.

Mijn naam is José Bongen. Van oorsprong ben ik journaliste, maar toen onze kinderen werden geboren wilde ik graag meer thuis zijn en me in de kinderwereld verdiepen, dus besloot ik me om te scholen tot gastouder. Inmiddels heb ik tien jaar ervaring en geniet ik nog steeds van heerlijk knuffelen met de zachtste kleintjes tot steeds opnieuw de wereld ontdekken samen met ondernemende peuters.
Bij mij mag veel en moet weinig. ‘Moetjes’ zijn er nog genoeg in hun latere leven. Natuurlijk stimuleer ik ze in hun ontwikkeling en laat ik ze soms eens een drempel over stappen, maar jonge kinderen horen zich vooral veilig, vrij en zichzelf te kunnen voelen.

De opvang is geopend op maandag, dinsdag en vrijdag, voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Kom erbij! https://www.facebook.com/bijdeboerderij

Dagen

Maandag, dinsdag en vrijdag.

Plaats

Aalten

Leeftijd

0-4 jaar

Huisdieren?

Een hond, twee poezen, een konijn en kippen.