Vaste lage kosten

Vaste bemiddelingskosten van € 31,95 per gezin per maand!

Gastouderopvang hoeft helemaal niet duur te zijn! Hieronder een paar voorbeelden van de netto kosten (dus na teruggave van kinderopvangtoeslag) van gastouderopvang via Villa Kroost.

Voorbeeld 1
U heeft 1 kindje onder de 4 jaar voor 24 uur opvang in de week bij de gastouder thuis. Dit kost u netto € 0,61 per uur.

Voorbeeld 2
Heeft u 2 kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar dan zijn de kosten bij 24 uur opvang per week € 0,45 per kind per uur.

Voorbeeld 3
Heeft u 3 kinderen waarvan er 2 dagopvang en 1 bso bij de gastouder hebben voor 24 uur per week dan betaalt u netto € 0,42 per kind per uur.

Bij deze berekening zijn we uitgegaan van een modaal inkomen. Wil je weten wat de kosten in jullie situatie zijn? Maak dan heel simpel op onze “bereken jouw netto kosten” pagina een berekening. 

Registreer uw gastouderopvang voor slechts  €31,95 per maand!

De kosten voor gastouderopvang bestaan uit twee gedeeltes. De gastouder vraagt een tarief per uur voor de opvang van de kinderen en Gastouderbureau Villa Kroost vraagt een vergoeding per maand voor het gehele gezin van € 31,95 per gastouder. Kortom Villa Kroost hanteert overzichtelijke en heldere tarieven per maand en u wordt niet verrast door een tarief per uur aan bureaukosten.

Inschrijving voor zowel gast- als vraagouder is geheel kosteloos!

Villa Kroost berekent géén administratie- of andere bijkomende kosten.

Uurtarief gastouder

De gastouder verdient een bedrag per uur welke ze zelf mag vaststellen. Hierbij hebben wij een adviserende rol. Het uurtarief voor opvang in de woning van de gastouder ligt gemiddeld rond de € 6,00 per kind per uur. Indien u opvang wenst in uw eigen woning ligt het uurtarief rond de € 13,00.

Kinderopvangtoeslag

Gastouderopvang via Villa Kroost komt voor kinderopvangtoeslag in aanmerking. Wil je weten wat de kosten na aftrek van de kinderopvangtoeslag in jullie situatie zijn? Maak dan heel makkelijk zelf een berekening op onze “bereken jouw netto kosten” pagina.

In 2023 is het maximum uurtarief waarover u de toeslag krijgt vastgesteld op € 6,85 per kind.