Plekje vrij in Aalten (Lintelo)

Hallo, Mijn naam is Wendy. In 2018 ben ik begonnen met mijn eigen opvang aan huis in Lintelo. In de tussentijd hebben mijn man, Martijn, en ik 2 dochters gekregen. Zij spelen graag met de andere kinderen.

Dagen

vanaf september 2022 is er 1 plekje op maandag vrij

Plaats

Aalten (lintelo)

Leeftijd

0-3 jaar
4-12 jaar

Heeft de gastouder een huisdier?

Nee

Mijn opvang is maandag, dinsdag, donderdag (en vrijdag flexibel) geopend voor kinderen van 0 tm 12. BSO kinderen haal ik op bij de Klimop in Lintelo. Ik ben graag buiten, maak ritjes in de bakfiets, wandelen of lekker samen spelen. Knutselen en ook spelen wij heel graag samen, doen een spelletje of heerlijk knuffelen. Belangrijk vind ik veiligheid! Een veilige speelplek, een veilig gevoel om te ontwikkelen voor uw kind(eren) en u moet een veilig gevoel hebben om uw kostbaarste bezit bij mij achter te laten.