Toon bericht

Classifieds Menu

Ervaren, enthousiaste gastouder in Ruurlo

Naam: Hilda
: Ruurlo
Bezoek website

Ik ben Hilda Bakker, 38 jaar en woon met Edwin, Joy ’09 & Luca ’12 in Ruurlo.
Omdat ik altijd al gek ben op kinderen, heb ik daar ook mijn studiekeuze( spw+onderwijsassistente) op gebaseerd.

Ik heb in de kinderpsychiatrie gewerkt in een observatiegroep, bij een KDV, met meervoudige beperkte kinderen in logeer&weekendopvang en als onderwijsassistent bij slechthorende kinderen.
Nu werk ik alweer 13 jaar onafgebroken bij De Onderwijsspecialisten, op een basisschool met meervoudig gehandicapte kinderen. Ik werk daar 3 dagen per week. Sinds 2014 werk ik daarnaast 2 dagen als gastouder.
Het voordeel van beide banen, is voor mij, de continue afstemming met professionals (kinderartsen, psychologen & therapeuten van logo, ergo, fysio) om zo kinderen en hun ouders professioneel bij te kunnen staan in de opvoeding en vooral een veilige omgeving te kunnen bieden.
Ik geniet van de ontwikkeling die de kinderen doormaken en voel me bevoorrecht om ze daarin te mogen sturen en nieuwe uitdagingen aan te reiken.
Ik kijk naar de behoeftes van de kinderen en speel daarop in met een stimulerende en leergerichte houding.

Wij zijn een verticale groep, van 0-10 jarigen. We zijn met maximaal 7 kinderen.
Omdat ik ook als BSO werk, rijden we ook langs de scholen binnen Ruurlo. Mijn opvangdagen zijn maandag & dinsdag + schoolvakanties/ weekenden in overleg.

Mijn opvanglocatie is een tussenwoning (2010) met veel weiland & speeltuinen in de nabije omgeving! Wij hebben een gesloten achtertuin, maar nemen ons speelmateriaal ook mee de tuin uit. Daarnaast gaan we veel op pad. Denk hierbij aan het bezoeken van een tuincentrum, bibliotheek, kinderboerderijen, bos, theater, grote speeltuinen enz.

Er is volop uitdaging in de riante hoeveelheid speelgoed en sportattributen voor zowel binnen als buiten. Er kan muziek worden gemaakt, verkleedkleding is er, veel boeken , ontwikkelingsmateriaal en veel afwisseling met behulp van de spelotheek.