Toon bericht

Classifieds Menu

T speelhuesken in gaanderen

Naam: Villa Kroost
: Gaanderen
Bezoek website

Zoals de naam van de gastouderopvang al zegt: in ons huis wordt gespeeld! Kinderen komen hier samen om te spelen en te leren als de ouders aan het werk zijn. We doen nog veel meer leuke dingen zoals koekjes bakken , naar de speeltuin gaan, voorlezen of naar de bieb. Er is natuurlijk ook ruimte om wat uit te rusten of te slapen als de kinderen moe zijn van het spelen.
Ik woon in Gaanderen, dicht bij Doetinchem en dicht bij de snelweg de A18. Achter ons huis is een bos waar we lekker kunnen spelen en wandelen. Maar ook in onze ruime tuin kunnen de kinderen heerlijk spelen, ook met wat minder mooi weer zijn we buiten.
Zelf hebben we 3 kinderen op de bassisschool, elke dag brengen en halen we kinderen op bij school. Dit doe ik met een bakfiets waarin ook de allerjongsten veilig in mee kunnen.
De opvang is open op alle doordeweekse dagen, van 7.00 tot 18.00. Gelukkig kan ik erg flexibel zijn en zijn alle dagen en tijden bespreekbaar

Beschikbaar per: Per direct

Opvanglocatie: Bij de gastouder
Opvangdagen: maandagochtend, maandagmiddag, dinsdagochtend, dinsdagmiddag, woensdagochtend, woensdagmiddag, donderdagochtend, donderdagmiddag, vrijdagochtend, vrijdagmiddag
Soort opvang: Dagopvang, Buitenschoolse opvang