Lintelotje landelijke kinderopvang

Mijn naam is Wendy Ketelaar. Samen met mijn man, dochter (4) en zoon (2) woon ik in een mooie boerderij aan de rand van Lintelo. Na jaren als leerkracht basisonderwijs gewerkt te hebben, besloot ik het roer om te gooien om als gastouder bij mij thuis te gaan werken. Mijn passie voor het werken met kinderen en daarin mijn eigen creativiteit kwijt kunnen is hierin mijn grote drijfveer!

Dagen

Maandag, dinsdag, woensdag & donderdag

Plaats

Aalten

Leeftijd

0-3 jaar
4-12 jaar

Heeft de gastouder een huisdier?

Ja

De opvang

Avonturen beleven op de boerderij. Knuffelen met de cavia’s en paardjes aaien. Eieren zoeken in het kippenhok en spelen in het hooi. Harken in de moestuin en snoepen van zelf gekweekte tomaatjes. Samen op ontdekkingstocht in de wei.

Knutselen, verven en kleien, liedjes zingen met de gitaar. Bijna teveel om op te noemen, maar vooral heel veel gezellig samen spelen…

Dat is kinderopvang Lintelotje!

Kom je ook bij ons spelen?