Kinderopvang Bij Paula

Mijn naam is Paula Hoksbergen en ik ben geboren op 26 juni 1983. Woonachtig in Varsseveld, samen met partner Theo (verkering sinds 2003) en zonen Gijs (2012) en Luuk (2014). Vanaf mijn kleuterjaren wist ik zeker dat ik later moeder wilde worden van heel veel kinderen (2 van onszelf is genoeg gebleken). Én dat ik met kleine kinderen wilde gaan werken.

Dagen

Maandag, dinsdag, woensdag & donderdag

Plaats

Varsseveld

Leeftijd

0-3 jaar
4-12 jaar

Heeft de gastouder een huisdier?

Ja, een hond

Na een aantal jaar in de kinderopvang werkzaam te zijn geweest, raakte Nederland in een economische crisis die ook de sector kinderopvang hard trof. 

Hierdoor raakte ik mijn baan kwijt. We ontdekten in deze tijd dat we zwanger bleken van ons tweede kindje en besloten dat ik thuis zou blijven om voor onze kinderen te zorgen, tot ze naar de basisschool zouden gaan. 

Ons gezin is compleet nu Gijs en Luuk er zijn en ik kreeg weer zin om meer voor andere gezinnen te kunnen betekenen.


Neem contact op