Gastouderopvang Het Bonte Nest

Een warm en veilig NEST voor een BONT en uniek gezelschap.
Ik ben Mirjam Oving, getrouwd en moeder van een zoon en dochter (Voortgezet Onderwijs)

 

Dagen

Dinsdag, woensdag & donderdag

Plaats

Silvolde

Leeftijd

0-4 jaar

Heeft de gastouder een huisdier?

Naast ouder mag ik mij ook gastouder noemen!! Het is heel fijn en gezellig om “leen”-kindjes een warm en vertrouwd thuis te bieden als u aan het werk bent. Als ouder en zeker als gastouder vind ik het heel belangrijk om op een consequente manier Rust, Regelmaat en Reinheid te bieden. Er is bij ons binnen en buiten veel ruimte voor plezier. Bent u op zoek naar een fijne gastouderopvang voor uw kind(eren), kijk dan eens rond op mijn site, neem contact met mij op of kom eens langs.

Beschikbaar per: per direct

Opvanglocatie: Bij de gastouder

Opvangdagen: dinsdagochtend, dinsdagmiddag, woensdagochtend, woensdagmiddag, donderdagochtend, donderdagmiddag,
Opvangdagen in overleg Soort opvang: Dagopvang