Over ons

gastouderbureau

Wij zijn Gastouderbureau Villa Kroost!

Hét gastouderbureau voor de Achterhoek en Liemers

Villa Kroost is als gastouderbureau actief in het oostelijke gedeelte van Gelderland. We hebben gastouders in verschillende plaatsen zoals, Doetinchem, Varsseveld, Aalten, Winterswijk, Ulft, Gaanderen etc.

Villa Kroost: dat zijn wij, Chantal Heuvels en Marjelle Alkema. Wij willen met ons gastouderbureau meer zijn dan een administratief bureau dat ouders nodig hebben om hun kinderopvangtoeslag te ontvangen. Omdat we kleinschalig zijn – en dit ook bewust willen blijven! – kennen we onze gastouders goed en ook alle kindjes die zij opvangen. Met de ouders hebben wij geregeld persoonlijk contact en als u ons nodig heeft staan wij altijd voor u klaar. Dit alles tegen een zeer betaalbare prijs.

Het kleinschalige en persoonlijke karakter van gastouderopvang past perfect bij de manier waarop wij werken. Wanneer dit u als ouder aanspreekt, zijn wij voor u een goede partner in de opvang van uw kind.

Hét gastouderbureau dat zorgt voor de juiste match!

Voor ouders is het vooral belangrijk dat zij een goede, betrouwbare gastouder hebben voor hun kind. Daarom stellen wij hoge eisen aan de gastouders die bij ons ingeschreven staan en verwachten van hen dat zij bewust omgaan met hun werk. Niet iedere ouder past bij iedere gastouder: het maken van de juiste match is bepalend voor een goede opvang. Daarom besteden wij hier veel aandacht aan. Uiteindelijk zijn het onze gastouders die iedere dag weer met hart en ziel klaarstaan voor hun opvangkindjes. Door het regelmatige contact weten we dat zij dat op een heel goede manier doen. Wij bieden regelmatig bijscholing aan de gastouders en ook ouders zijn op thema avonden van harte welkom.

Wil je een beeld krijgen van onze gastouders? Kijk dan alvast op onze opvangmarkt

Heb je vragen, neem dan gerust contact op. Wil je vrijblijvend kennis met ons maken? Wij maken graag een afspraak met je.