Gastouder/Nanny op zoek naar opvang bij de ouders thuis

Ik ben op zoek naar Vraagouders die op zoek zijn naar een Gastouder/Nanny die bij het gezin aan huis komt in de omgeving van Doetinchem en omstreken.

Dagen

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag & Vrijdag

Plaats

Doetinchem e.o.

Leeftijd

0-3 jaar
4-12 jaar

Heeft de gastouder een huisdier?

Ik zal mezelf eerst even voorstellen: Ik ben Jessica, ik ben 39 jaar en ik woon in ‘s-Heerenberg. Ik heb 3 jaar in een kinderdagverblijf gewerkt in Doetinchem en ik ben nu 14 jaar werkzaam als gastouder/nanny.

Ik kies hiervoor omdat ik vind dat ieder kind het recht heeft om in een veilige en betrouwbare omgeving op te groeien. Ik heb mijn diploma Spw 3 en Helpende Welzijn 2 daarnaast een certificaat voor de Kinderehbo en een VOG verklaring. Ik vind het gezellig om lekker met de kinderen naar buiten te gaan, wandelen, naar de eendjes/speeltuin in de buurt te gaan of om even een boodschapje te doen daarnaast vind ik het leuk om te knippen, plakken, kleuren, tekenen, kleien, puzzelen, boekje voorlezen en natuurlijk de dagelijkse verzorging van de kinderen, flesje/eten/drinken geven, luiers verschonen, knuffelen, de kinderen naar school brengen en weer ophalen enz.

Mochten jullie interesse hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Gr. Jessica