Gastouder Milou Lichtenvoorde

Hallo ouders! Graag stel ik mijzelf even voor. Ik ben Milou (1993) en ik ben begin 2022 als gastouder van start gegaan met mijn eigen kleinschalige kinderopvang bij mij aan huis: Gastouderopvang Milou!

Dagen

Dinsdag, woensdag & donderdag

Plaats

Lichtenvoorde

Leeftijd

0-3 jaar
4-12 jaar

Heeft de gastouder een huisdier?

Ja, konijnen

“Zorgen voor anderen is wat ik graag doe!” Daarom ben ik begin 2022 als gastouder met mijn eigen opvanglocatie aan huis van start gegaan.

Samen met Peter (1986) en onze kinderen Saar (2018) en Soof (2020) woon ik op Het Flierbeek in Lichtenvoorde. Ook hebben wij buiten twee franse langoor konijnen: Nijn en Pluis. Dagelijks probeer ik met de kinderen de konijnen eten te geven, ze zijn gek op verschillende soorten groenten en komen graag even bij je kijken. Als de kinderen buiten spelen huppelen Nijn en Pluis door de tuin.

Sinds 2010 werk ik met veel plezier in de zorg, zorgen voor anderen is wat ik graag doe! Daarom ben ik begin 2022 als gastouder met mijn eigen opvanglocatie aan huis van start gegaan. Rust en regelmaat voor elk kind vind ik erg belangrijk, hierdoor kan een kind zich in zijn eigen tempo ontwikkelen. Lekker binnen of buiten spelen, er is ruimte genoeg! Daarnaast bied ik verschillende activiteiten aan die passen bij de leeftijden van de kinderen, zoals samen zingen en dansen, knutselen, spelen en nog veel meer.

Gastouderopvang Milou is geopend op de dinsdag, woensdag en donderdag. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag wat meer weten of een keer vrijblijvend komen kijken? neem dan gerust contact op.

Graag tot ziens bij Gastouderopvang Milou!

Groetjes,
Milou