Gastouder in Ulft

gastouder ulft

Als je een gastouder zoekt in Ulft dan kun je je alvast oriënteren op onze opvangmarkt.Daar kun je zien welke gastouders in Ulft er zijn en waar je snel en makkelijk mee in contact kunt komen. 

In Ulft hebben we gastouders in het dorp zelf. Lekker dicht bij winkels zodat de gastouder gezellig samen met de kids boodschapjes kunnen doen; wat o.a. goed is voor de sociale ontwikkeling van de kinderen. Ulft valt onder de Gemeente Oude IJsselstreek en ook in andere plaatsen van deze gemeente vindt je onze gastouders. Zo hebben we o.a. ook gastouders in Gendringen, Varsseveld, Heelweg, Silvolde, Bontebrug, Terborg en Etten.

Heb je een gastouder in Ulft gevonden waar je kennis mee wilt maken? Dat kan heel simpel door op de knop  “Neem contact op” te klikken en we brengen jullie met elkaar in contact. 

Staat er geen passende gastouder tussen waarmee je in contact wilt komen? Plaats dan zelf een
oproep op onze opvangmarkt. Zo kunnen gastouders jou vinden. Wij delen jullie oproep gelijk met andere gastouders en op onze social media. Op deze manier hebben jullie snel een gastouder die bij jullie past.

Niet al onze gastouders in Ulft staan op onze opvangmarkt, dus dan is zelf een oproep plaatsen helemaal een mooie manier om een passende gastouder in Ulft te vinden. 

Gastouderopvang in Ulft via Villa Kroost staat voor vaste lage bemiddelingskosten van €30,95 per gezin per maand; ongeacht het aantal uur of kinderen! Zo weten jullie altijd wat je aan ons kwijt bent.

Gastouderopvang in Ulft via Villa Kroost komt voor kinderopvangtoeslag in aanmerking. De voorwaarden hiervoor kun je terugvinden op toeslagen.nl

Naar de opvangmarkt