Gastouder Doetinchem


Naar de opvangmarkt

Gastouder in Doetinchem

Als je een gastouder zoekt in Doetinchem dan kun je je alvast oriënteren op onze opvangmarkt.Daar kun je zien welke gastouders in Doetinchem er zijn en waar je snel en makkelijk mee in contact kunt komen.

In Doetinchem zijn er vooral veel gastouders in de kinderrijke wijken De Huet en Dichteren. Maar ook in andere wijken zijn er gastouders. Naast de plaats Doetinchem kun je in de Gemeente Doetinchem ook gastouders vinden in Gaanderen en Wehl.

Heb je een gastouder gevonden en wil je kennis maken? Dat kan heel simpel door op de knop  “Neem contact op” te klikken en we brengen jullie met elkaar in contact.

Staat er niemand tussen waarmee je in contact wilt komen? Plaats dan zelf een
oproep op onze opvangmarkt. Zo kunnen gastouders jou vinden. Wij delen jullie oproep gelijk met andere gastouders en op onze social media. Op deze manier hebben jullie snel een gastouder die bij jullie past.

Niet al onze gastouders staan op onze opvangmarkt, dus dan is zelf een oproep plaatsen een mooie manier om een passende gastouder in Doetinchem te vinden.

Gastouderopvang via Villa Kroost staat voor vaste lage bemiddelingskosten van €31,95 per gezin per maand; ongeacht het aantal uur of kinderen! Zo weten jullie altijd wat je aan ons kwijt bent.

Gastouderopvang via Villa Kroost komt voor kinderopvangtoeslag in aanmerking. De voorwaarden hiervoor kun je terugvinden op toeslagen.nl