Skip to main content

Ik ben Laura, 34 jaar en ik ben gastouder aan huis.

Wilt u geen zorgen hebben over het ’s ochtends gehaast wegbrengen van de kinderen? Ze kunnen lekker thuis blijven in hun eigen vertrouwde omgeving. Of bent u een keer wat later? Geen probleem. Het eten staat klaar en eventueel hebben de kindjes al gegeten zodat er meer tijd is om nog even de dag af te sluiten.

Ik heb 15 jaar ervaring, de opleiding SPW 3 gevolgd, ben in het bezit van een Kinder EHBO certificaat en momenteel ben ik bezig met mijn bijscholing over baby’s, zodat ik mijn benodigde certificaat kan halen om aan de huidige eisen van de Kinderopvang te voldoen.

Ik werk met een zelf geschreven pedagogisch beleidsplan en een eigen visie die aansluit op de visie van Villa Kroost. Natuurlijk gaat alles altijd in overleg met de ouders.

Wat ik belangrijk vind is het opbouwen van een goede hechtingsband met de kinderen en ouders, lekker buiten spelen, zelf de wereld ontdekken in eigen tempo, gezonde voeding en een voorspelbaar ritme.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Villa Kroost voor meer informatie en wie weet kunnen we kennismaken om de mogelijkheden te bespreken.

Beschikbaar per: direct

 

Dagen

Maandag t/m vrijdag
dagen in overleg

Plaats

Bij het gezin thuis
Tussen Gendringen en Doetinchem

Leeftijd

0-12 jaar

Huisdieren?

Het gezin mag huisdieren hebben