Gastouder aan huis Laura

Ik ben Laura, 32 jaar en ik woon in Doetinchem. De afgelopen 12 jaar heb ik in Den Haag gewoond maar mijn wortels liggen in Ulft. Ik werk als gastouder bij een leuk gezin in Zeddam maar ik ben ik op zoek naar extra uren/gezinnen in Doetinchem en directe omgeving om opvang aan huis te bieden.

Dagen

Maandag & woensdag

Plaats

Doetinchem

Leeftijd

0-3 jaar
4-12 jaar

Heeft de gastouder een huisdier?

-

Hoe fijn is het als je kind het s’ ochtends rustig aan kan doen en als het eten klaar staat s’ avonds? Ik heb veel ervaring opgedaan in verschillende gezinnen.

Het is mooi om te zien dat je onderdeel van een gezin wordt en dat er een vertrouwensband ontstaat. Het werken met kinderen is mijn grootste passie van jongs af aan. Mijn eigenschappen: Lief, zorgzaam, geduldig en ik vind het belangrijk dat een kind alles bij mij kwijt kan. Hij/zij mag zichzelf zijn en zich ontwikkelen in eigen tempo. Ik voel goed aan wat een kind nodig heeft. Ik heb duidelijke regels normen/waarden en ik ben ook streng maar wel rechtvaardig en met uitleg waarom iets niet mag.

Ik hou van moestuineren en de natuur ingaan. Het is mooi om mijn passie en respect voor de natuur over te brengen. Waar komt ons eten vandaan en hoe groeien groenten? Welke dieren zijn er te zien? Misschien kunnen we samen een moestuintje maken! Ik vind het ook leuk om te knutselen, koken/bakken en samen naar muziek te luisteren en te dansen. Naar het bos of naar de kinderboerderij vind ik ook fijn. Ik zit vaak spelend tussen de kinderen op de grond.

De wereld beleven door de ogen van een kind is in mijn ogen het leukste wat er is! Licht huishoudelijk werk en eventueel een maaltijd koken is geen probleem, de kinderen kunnen ook met vriendjes spelen. Ik kom lekker op mijn (elektrische) fiets en heb ervaring met het rijden op een bakfiets/met een fietskar. Ik heb de opleiding SPW3 gedaan, mijn KinderEHBO en een VOG. Ik heb ervaring met kinderen in de leeftijd van 4 weken tot en met 9 jaar waaronder veel ervaring met baby’s, ook met tweelingen. Referenties zijn beschikbaar.