Ervaren Gastouder aan huis zoekt nieuw gastgezin(nen).

Hallo, Mijn naam is Engelien Koenders (57) ik ben 20 geleden gestart als gastouder bij mij thuis, de laatste 4 jaar werk ik als gastouder bij gezinnen aan huis.   

Omdat de opvang bij mijn huidige gastgezin stopt ben ik op zoek naar een nieuw gastgezin in de omgeving van Lichtenvoorde(mijn woonplaats). 

Mogelijke opvang dagen: dinsdag, woensdag, donderdag.  Mogelijke starttijd opvang rond 7.30 uur en eindtijd max. tussen 17 en 17.30 uur. Afhankelijk van mijn reistijd.

Zoals gezegd vindt de opvang plaats in eigen omgeving bij het gezin aan huis.

Op een dag dat ik opvang hoop ik voor de kinderen een vertrouwd persoon te zijn die hen een  veilige opvang bied.  Gezelligheid en creativiteit staan bij mij hoog in het vaandel. Elk kind is een individu op zich die ik hoop te stimuleren om zich goed te kunnen ontwikkelen.  Dit doen we door spelen en ontdekken op ieders eigen niveau.

Een gastouder aan huis heeft het voordeel dat indien gewenst eind van de dag het eten klaar staat.  Een wasje opvouwen als de tijd het toelaat is ook geen probleem.  Uiteraard voorop staat de opvang van uw kinderen.

Denkt u dat ik de gastouder ben voor uw gezin. Neem dan contact op. 

Dagen

Dinsdag, woensdag en donderdag

Plaats

Lichtenvoorde en omgeving (max 1/2 uur rijden)

Leeftijd

0-12 jaar

Heeft de gastouder een huisdier?

nvt


Neem contact op