Ervaren, enthousiaste gastouder in Ruurlo

Ik ben Hilda Bakker, 40 jaar en woon (met Edwin, dochter Joy 12jr & Luca 9jr) in Ruurlo.

Omdat ik altijd al gek ben op kinderen, heb ik daar ook mijn studiekeuze (spw+onderwijsassistente) op gebaseerd. Ik heb in de kinderpsychiatrie gewerkt in een observatiegroep, bij kinderopvang SKAR op een peutergroep , bij Siza (logeer & weekendopvang van gehandicapte kinderen) en als onderwijsassistent bij slechthorende kinderen. Nu werk ik alweer 18 jaar onafgebroken bij De Onderwijsspecialisten, op een basisschool met meervoudig gehandicapte kinderen. Ik werk daar 3 dagen per week.

Sinds 2014 werk ik 2 dagen als gastouder. Het voordeel van beide banen, is voor mij, de continue afstemming met professionals (kinderartsen, psychologen & therapeuten van logo, ergo, fysio) om zo kinderen en hun ouders professioneel bij te kunnen staan in de opvoeding en vooral een veilige omgeving te kunnen bieden. Ik geniet van de ontwikkeling die de kinderen doormaken en voel me bevoorrecht om ze daarin te mogen sturen en nieuwe uitdagingen aan te reiken. Ik kijk naar de behoeftes van de kinderen en speel daarop in met een stimulerende en leergerichte houding.

Dagen

Maandag & dinsdag

Plaats

Ruurlo

Leeftijd

0-10 jaar

Heeft de gastouder een huisdier?

Wij zijn een verticale groep, van 0-10 jarigen. We zijn met maximaal 6 kinderen. Omdat ik ook als BSO werk, rijden we langs 2 scholen binnen Ruurlo. Mijn opvangdagen zijn maandag & dinsdag + schoolvakanties/ weekenden in overleg.

Mijn opvanglocatie is een tussenwoning met veel weiland & speeltuinen in de nabije omgeving! Wij gaan deze zomer’ 22 verhuizen binnen de wijk, naar een nieuwbouwwoning met aparte kinderopvangruimte aangesloten aan de woonkamer (dmv schuifdeur).

Wij hebben een gesloten achtertuin, maar nemen ons speelmateriaal ook mee de tuin uit. Daarnaast gaan we veel op pad. Denk hierbij aan het bezoeken van een tuincentrum, bibliotheek, kinderboerderijen, bos, theater, grote speeltuinen enz.

Er is volop uitdaging in de riante hoeveelheid speelgoed en sportattributen voor zowel binnen als buiten. Er kan muziek worden gemaakt, er is verkleedkleding, veel boeken , ontwikkelingsmateriaal en veel afwisseling in ontwikkelingsmateriaal met behulp van de spelotheek.

Ik verwijs jullie graag naar mijn site voor foto’s en meer informatie, www.gastouderplayenjoy.weebly.com

Kom gerust eens op de koffie& een dagje vrijblijvend spelen 🙂