De Vrolijke Vlinder Gastouderopvang

Hallo, ik ben Maureen en samen met mijn man Kees heb ik een zoon (geboren in 2015), een dochter (geboren in 2018) en een lieve hond Romy. Wij wonen in de wijk De Hoop-Noord in Doetinchem. In 2019 ben ik gestart als gastouder op mijn woonadres. In onze woning hebben wij een ruime woonkamer met een gevarieerd aanbod aan speelgoed dat de kinderen uitdaagt, stimuleert en helpt in hun ontwikkeling.

Dagen

Maandag, dinsdag, woensdag & vrijdag

Plaats

Doetinchem

Leeftijd

0-3 jaar

4-12 jaar

Heeft de gastouder een huisdier?

Ja, een hond

De activiteiten die ik aanbied zijn onder andere voorlezen, muziek maken, wandelen, buiten spelen, koekjes bakken, uitstapjes naar een speeltuin of de kinderboerderij. Daarnaast krijgen de kinderen natuurlijk ook ruimte om vrij te spelen met het keukentje, de winkel, het grote poppenhuis of buiten in de tuin. Verder hebben wij boven een kamer ingericht, zodat onze gastkinderen een eigen plek hebben om te slapen.

Als gastouder hecht ik veel waarde aan een vast dagritme voor de kinderen, zodat ze weten wat er komen gaat. Hierbij houd ik rekening met een juiste balans tussen in- en ontspanning. Ik wil graag dat ieder kind zich welkom en geborgen voelt en de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen. 

Ik ben HBO afgestudeerd in het vak Lichamelijke Opvoeding en heb daarnaast ook een gebarentaal cursus gevolgd. Ik ben nu bezig met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker (GPM 4) en die hoop ik januari 2022 af te ronden.


Neem contact op