Creatieve gastouder in ’s Heerenberg

Even voorstellen… Hallo, ik ben Marina Olthoff. Ik ben 30 jaar en woon samen met mijn twee kinderen (2015 en 2017) in s Heerenberg. Ik ben een liefdevolle, warme, vrolijke en vooral spontaan persoon die erg veel plezier beleeft aan het werken met kinderen. Ik heb vanaf mijn 15de altijd op kinderen gepast, dat vond ik zo geweldig dat ik besloot om daar meer mee te doen. Ervaring die ik opgedaan heb tijdens mijn opleiding Onderwijs Assistente niveau 4 zijn voornamelijk op de bassischolen. Na de opleiding ben ik meteen aan de slag gegaan in de kinderopvang en hier heb ik 3 jaar in gewerkt.

Dagen

Maandag, Woensdag, Donderdag & Vrijdag

Plaats

Doetinchem

Leeftijd

0-3 jaar
4-12 jaar

Heeft de gastouder een huisdier?

Ja

Daarna ben ik aan de slag gegaan als gastouder. Sinds 2017 ben ik aan huis begonnen.
Ik onderneem erg graag een activiteit met de kinderen. Ik hou erg van de buitenlucht en vind het dan ook heel fijn om zoveel mogelijk met de kindjes naar buiten te gaan. Lekker een rondje wandelen of naar de kinderboerderij die bij ons in de buurt ligt. Ook in de achtertuin kunnen de kinderen zich goed vermaken. Naast alle leuke activiteiten bij ons in de buurt maken wij ook uitstapjes naar de dierentuinen, vlindertuin of andere dagbestedingen waar de kinderen veel van kunnen leren en ontdekken. Tevens vind ik het erg leuk om met de kinderen te knutselen, een spelletje te doen of samen te koken/bakken. Muziek en dansen zijn hier in huis elke dag aan de orde. Met het knutselen werk ik graag met thema’s zoals de seizoenen en feestdagen. De kinderen mogen op de ramen schilderen en zo hun eigen fantasie ontwikkelen. De Verjaardagen van familie leden en vader/Moederdag worden ook niet vergeten.

Kinderen leren door zelf te ontdekken, dat is ook de opvang die ik aanbied. Kinderen ontwikkelen zich razend snel in de leeftijden van 0 tot 4 jaar daar speel ik op in en probeer spelenderwijs ze zoveel mogelijk bij te brengen.
Duidelijkheid, Structuur, Rust maar ook af en toe gekkigheid vind ik heel erg belangrijk.